martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguda una dona per amenaçar amb un ganivet a la seua parella a Algemesí

A més la dona li va esberlar una roda del seu cotxe

Agents de la Policia Nacional han detingut en la matinada del diumenge en un domicili d’Algemesí a una dona de 39 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte d’amenaces, després de seguir pel carrer a la seua parella amb un ganivet, al mateix temps que li amenaçava de matar-lo. Al no aconseguir-ho, va tornar al domicili i li va esberlar una roda del cotxe. Els agents van intervindre un ganivet de serra d’uns nou centímetres.

Els fets van ocórrer el diumenge al voltant de la dos menys deu de la matinada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili d’Algemesí on una dona estava agredint a un home i anava darrere d’aquest amb un ganivet pel carrer.

Immediatament, policies nacionals i locals es van dirigir al lloc on van observar a un home en una vorera, amb signes de nerviosisme, esbrinant que moments abans la seua parella pel que sembla ho havia amenaçat de mort i ho havia perseguit pel carrer durant uns metres amb un ganivet, i al no aconseguir-ho havia tornat al domicili i li havia esberlat una de les rodes del cotxe.

Els agents es van dirigir a l’habitatge i després de cridar, va obrir la porta una dona que els va manifestar que després d’una festa a la seua casa, havia mantingut una discussió amb la seua parella, així com els va reconéixer que ho havia seguit amb un ganivet, així com esberlat la roda del seu cotxe, i els va entregar el mateix.

Els agents van comprovar que el cotxe que estava aparcat enfront de l’habitatge presentava el pneumàtic davanter dret punxat.

Finalment, la policia nacional després de realitzar diverses comprovacions la van detindre com a presumpta autora d’un delicte d’amenaces.

La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado