martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Almassora adequarà l’estació de tren per a garantir la seguretat dels usuaris

Almassora sol·licita a Adif càmeres de vigilància per a millorar la seguretat de l'estació. A més el consistori crearà una zona d'aparcament i formigonarà voreres en la zona.

L’Ajuntament d’Almassora ha sol·licitat permís a Adif per a la instal·lació de càmeres de vigilància entorn de l’estació de ferrocarril per a millorar la seguretat de la zona. El consistori s’ha dirigit a l’entitat pública, responsable del baixador, perquè atenga la petició i incremente les mesures de vigilància en aquest espai freqüentat diàriament pels usuaris de trens Rodalies.
A més, el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) ha demanat diversos pressupostos per a asfaltar la zona en la qual aparquen els vehicles, en els voltants de la façana est. Amb aquesta actuació eliminarà la terra existent i crearà una zona de pàrquing públic amb marques d’aparcament en el sòl per a ordenar l’estacionament i evitar la situació actual.
D’altra banda, està previst formigonar la vorera, que manca de paviment i que connecta amb la rotonda dels Herois del 9 de març, per on accedeix la majoria dels usuaris de l’estació. Tal com ha indicat el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, “és també una mesura encaminada a garantir l’accessibilitat i evitar caigudes pel mal estat de la via”.
“No suposarà un gran desemborsament econòmic, però sí millorarà les condicions de l’entorn i, sobretot, la sensació de seguretat dels usuaris que diàriament es desplacen fins a l’estació per a anar amb tren a treballar o estudiar”, ha assenyalat l’edil. D’aquesta manera, el consistori atendrà la petició d’aquest col·lectiu que, segons ha traslladat en alguna ocasió, opta per desplaçar-se fins a Castelló per a agafar el tren en millors condicions.
“Si després de les millores els tècnics estimen oportú instal·lar algun punt més de llum, així ho farem també per a millorar les condicions d’un entorn que ja ha sigut objecte d’altres actuacions”, ha apuntat sobre aquest tema. No en va, l’obertura de la zona d’aparcament i el formigonat de voreres se sumarien al clos executat per Adif a petició de l’Ajuntament d’Almassora per a impedir l’accés de vehicles als voltants de les vies i garantir la integritat dels usuaris que anteriorment superaven el perímetre de seguretat.

Últimas noticias

Contenido relacionado