sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Almassora celebra el sorteig de les taules electorals per als comicis del 20 de desembre

L’Ajuntament d’Almassora ha celebrat el dilluns un ple extraordinari per a seleccionar mitjançant sorteig a titulars i suplents de les meses electorals que presidiran cadascun dels punts de vot el pròxim 20 de desembre amb motiu de les eleccions generals. La localitat comptarà amb 25 meses per a dipositar el vot repartides en 11 col·legis electorals. Com a novetat, a partir d’aquesta ocasió el punt situat en el Museu Municipal es traslladarà al col·legi Cardenal Cisneros.

La modificació de l’emplaçament respon a les molèsties que es produeixen quan la cita electoral coincideix amb les celebracions patronals. La planta baixa de l’edifici del carrer Sant Vicent funciona com a infermeria del recinte taurí durant les festes, per la qual cosa, en cas que els festejos es solapen amb les eleccions, els sanitaris han d’arreplegar de matinada els equips i els operaris municipals habilitar els punts de votació abans de l’obertura al públic. Així, a pesar que en aquesta ocasió no coincidiran els dos esdeveniments, la intenció és habilitar les aules Cardenal Cisneros, que tenen més espai i infraestructures, perquè funcionen de forma permanent com a col·legi electoral.

La resta de punts de votació estarà repartit en: col·legis Ambaixador Beltrán i Germans Ochando, saló de recepcions de l’Ajuntament d’Almassora, biblioteca municipal, centre social de la tercera edat del carrer Sant Felipe, camp de futbol José Manuel Pesudo, edifici administratiu del camp de futbol Boqueres, IES Álvaro Falomir, poliesportiu municipal (c/Deporte) i consultori de la platja. Cal recordar que totes les meses electorals obriran al públic entre les 9.00 i les 20.00 hores i estaran formades per un president, dos vocals i interventors dels partits.

Últimas noticias

Contenido relacionado