lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Almassora aprovarà una modificació de crèdits per 400.000 euros

El regidor d’Hisenda, Santiago Agustí, elevarà hui a la comissió de l’àrea la modificació de crèdit de 400.000 euros prevista per l’equip de govern per al pròxim ple de l’Ajuntament d’Almassora. En concret, aquesta part ha inclòs projectes nous com la remodelació del carrer Sant Joaquim o l’increment de partides per a millorar l’accessibilitat i el carril bici del carrer Boqueres o les instal·lacions esportives.

Segons la distribució pressupostària redactada, el ple donarà llum verda a un reajustament del pressupost vigent de 399.699,07 euros en el qual figura la millora de l’accessibilitat i la via ciclista del carrer Boqueres. D’altra banda, el departament d’Urbanisme ha inclòs una partida per a, després de l’estudi de la remodelació del carrer Sant Joaquim, completar el diagnòstic tècnic que permeta iniciar les obres en aquest punt de la Vila.

A més, la modificació de crèdits inclou 15.000 euros per a gestió i execució del departament d’Urbanisme i 12.740,16 euros per al manteniment, conservació i reparacions de vies públiques. Servirà també per a inversions de reposició en infraestructures i béns destinats a ús general. Per la seua banda, el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) rebrà 25.000 euros.

La modificació de crèdits, que es destinarà al capítol 2 del pressupost de l’Ajuntament d’Almassora, comportarà també ajudes per a clubs esportius locals i el Servei Esportiu Municipal, entre altres. Tal com ha indicat el regidor d’Hisenda, aquesta aportació extraordinària de fons es finançarà amb baixes en altres partides, com els estalvis aconseguits amb les licitacions de les obres del carrer Sant Jaume (28.417,32 euros) o els leds del camp de futbol José Manuel Pesudo (18.606,70 euros).

La reducció del fons de contingència, l’acord dels integrants del Consorci del Millars de reduir l’aportació anual en 30.000 euros o els 150.000 euros reservats a l’EPSAR que encara no són necessaris permeten reconfigurar els comptes del consistori per a avançar en els projectes que ja estan llestos o atendre les necessitats més urgents per a garantir el millor servei a la ciutadania.

Últimas noticias

Contenido relacionado