Almassora ha adjudicat les obres del pavelló de gimnàstica de la Garrofera

Almassora adjudica la construcció del nou pavelló de gimnàstica per 140.000 euros, el contracte es formalitzarà abans de 15 dies.

651
L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha informat que la temperatura ha arribat avui als 27 graus.

L’Ajuntament d’Almassora ha resolt el concurs públic per a la contractació de les obres del pavelló de gimnàstica de la Garrofera després d’adjudicar la construcció a una firma de la província. L’execució del projecte tindrà un cost 139.135,10 euros, una xifra que suposa un estalvi de més de 25.000 euros sobre la quantitat màxima de licitació, la qual el consistori va establir en 164.249,80 euros.
Tal com estableix la proposta de la mesa de contractació aprovada avui per l’equip de govern, l’empresa adjudicatària té un termini màxim de 15 dies per a presentar la documentació i procedir a la formalització del contracte. A partir de la signatura de l’acta de replanteig, la constructora haurà d’executar les obres en tres mesos.
Així mateix, de cara a l’imminent inici dels treballs, el consistori compta amb 53.741,88 euros reservats en 2017 que permetran avançar l’execució en el present exercici. Els 85.393,22 euros restants s’abonaran amb càrrec al pressupost de 2018, tal com va autoritzar el ple municipal a través d’una proposta de modificació en diversos contractes plurianuals.
Per a l’edil d’Esports, Xavier Trenco, la construcció d’aquesta nova instal·lació esportiva serà “un pas més del pla d’aquest equip de govern per a ampliar i dignificar les instal·lacions esportives del municipi”. El regidor ha destacat que “mai fins ara el club ha comptat amb instal·lacions pròpies i, per si no fos prou, la falta d’espai obligava a deixar algunes modalitats fora dels entrenaments”, mancances que aquest nou projecte esmenarà. “Quasi un centenar de gimnastes entrenen a Almassora i els seus èxits són notables en els campionats nacionals”, ha incidit Trenco.
Cal recordar que la instal·lació dissenyada per l’equip d’arquitectura de l’Ajuntament d’Almassora -els funcionaris del qual assumiran la direcció d’obra i la coordinació de seguretat i salut en aquest projecte- tindrà 458,23 metres quadrats i 11 metres d’altura. A petició del Club de Gimnàstica Almassora, el nou pavelló tindrà una àrea per a la realització d’exercicis sobre sòl i de salt, dues especialitats que fins ara no podien practicar els gimnastes per falta d’espai. A més, albergarà els equipaments de barra fixa i paral·leles i el tatami adquirit recentment pel Servei Espotiu Municipal (SEM).