sábado, 13 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Almassora promocionarà el seu patrimoni històric, gastronomia i platges en Fitur

La fira de turisme Fitur arranca el seu 36ª edició, en la qual Almassora estarà present a través del stand del Patronat Provincial de Turisme, en el qual promocionarà el seu patrimoni històric, donant a conèixer als visitants el Museu del Torrelló, el qual alberga les restes trobades en l’excavació del Torrelló del Boverot d’Almassora. A més, els assistents a la fira també podran conèixer l’oferta gastronòmica del municipi, basada en productes propis com els de Quesos de Almassora o les melmelades de Brancal.

Aquests productes estan inclosos dins del mostrador ‘Castelló, ruta de sabor’ que compartirà espai amb els altres vuit mostradors que formen el stand provincial, entre els quals també figura un dedicat al turisme de costa i nàutic. En aquest últim, Almassora presentarà les seues platges i el paratge natural de Les Goles.

L’edició de 2016 suposa per a Almassora, en paraules de la regidora de Turisme, Amaya Gómez, “una oportunitat per a rellançar la imatge turística del nostre poble i el seu entorn”. L’edil ha explicat que aquesta visita a la fira madrilenya permetrà, a més, “descobrir eines per a posar en valor el nostre patrimoni cultural i natural i les nostres festes, que sorprendran a tot aquell que les conega”.

Cal destacar que, amb l’objectiu final de promocionar els paratges naturals del municipi, le àrees de Turisme i Patrimoni han engegat un campanya de promoció de les vies verdes del Millars, que va unida a una millora de la senyalització i a treballs d’adequació de les sendes. Durant aquest mateix any, els departaments dirigits per Gómez, llançaran un fullet explicatiu sobre la senda interior de Les Goles el qual difondrà informació d’interès sobre aquesta ruta natural per a veïns i visitants.

Últimas noticias

Contenido relacionado