sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Almassora recupera el concurs d’aparadors nadalencs

Almassora.- Un total de 15 comerços d’Almassora llueixen ja engalanats per a participar en el concurs d’aparadors nadalencs, una iniciativa que la delegació de Comerç ha recuperat després de la suspensió en 2014. A més, el primer premi, patrocinat per l’Ajuntament, s’amplia en aquesta ocasió fins als 300 euros enfront dels 200 de l’última edició. El segon premi, cortesia de CaixAlmassora, està valorat en 200 euros, mentre que l’associació de professionals i comerciants Aproca entregarà un xec de 100 euros al tercer classificat. La resolució es farà pública el 22 de desembre.
El jurat qualificador tindrà en compte a l’hora de repartir els premis: l’al·lusió directa a les festes nadalenques, la utilització principal del material objecte de venda d’aquest establiment i el nivell artístic de la decoració. Tots els aparadors romandran engalanats fins al pròxim 10 de gener de 2016, coincidint amb els primers dies de la temporada de rebaixes.
El regidor de Comerç, Santiago Agustí, ha agraït als negocis la seua “dedicació per a millorar la campanya nadalenca mostrant la millor imatge dels professionals locals a través de la recuperació d’aquesta iniciativa que vam creure que no podíem deixar perdre”. Els participants són: El Almacén K-MACU, Dona, Nens, Ca Vicent, Aresta Mobiliari, Maralan XXI, Margall Andrés CB, Mari Carmen Complements, Ventura Sabater, Joyería Martinavarro, Coquetos, Tintorería Lavandería La Llavanera, Casa Borrás, Modas Ángela i Perfumería Zaragoza.
D’altra banda, la campanya nadalenca de l’Ajuntament d’Almassora inclou també la Mostra de Betlems. El consistori ha ampliat fins a dimecres que ve 23 el termini perquè els veïns puguen inscriure’s en el SIAC. La visita als domicilis tindrà lloc els dies 28 i 29 de desembre. Mentre, continua en exposició pública el naixement muntat pel Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) en la planta baixa de l’edifici consistorial.

Fira Expoentreteniment
Els més menuts també tindran un protagonisme especial en la programació nadalenca d’Almassora. Així, la Fira Expoentreteniment estarà oberta entre el 28 i el 30 de desembre en el poliesportiu municipal La Garrofera, un espai amb sostre per a evitar possibles inclemències meteorològiques. En aquesta ocasió la mostra estarà dedicada al reciclatge i la naturalesa i inclourà tallers esportius, culinaris, de disfresses i de manualitats, a més de tres sessions de contacontes diàries i un espectacle al final de cada jornada. A més, el dimecres 30 de desembre se sortejaran els regals entre els participants en l’ Arbre de la Solidaritat, que arreplega joguets en la plaça d’Espanya per a lliurar-los a organitzacions benèfiques.

Últimas noticias

Contenido relacionado