viernes, 14 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Nuria Alcalde Vedrí serà la reina de les festes d’Almassora 2019

Nuria Alcalde es convertirà així en la sobirana número 58 d'Almassora en prendre el relleu de María Portalés Montañana, que es desprendrà de la seua banda el pròxim 10 de maig durant la gala de presentació en el Recinte Fester

Nuria Alcalde Vedrí serà la reina de les festes d’Almassora 2019. Així ho han confirmat l’alcaldessa, Merche Galí, i la regidora de Festes, Isladis Falcó, després de la visita al seu domicili per a proposar-li el nomenament. La jove, de 17 anys, estudia Batxillerat a l’IES Vila-roja, és membre del grup Scouts Tramuntana i entre les seues aficions destaca la música.

Nuria Alcalde es convertirà així en la sobirana número 58 d’Almassora en prendre el relleu de María Portalés Montañana, que es desprendrà de la seua banda el pròxim 10 de maig durant la gala de presentació en el Recinte Fester.

Les representants municipals han agraït a la família Alcalde Vedrí que haja acceptat la proposta de l’Ajuntament d’Almassora perquè la jove exercisca com a màxima representant dels festejos.

Com de costum, el ple de nomenament de la reina es produirà el mes vinent de febrer per a obrir un nou cicle de festejos. De moment, Nuria Alcalde assumeix “molt emocionada” la responsabilitat pròpia d’un càrrec per al qual ja ha rebut els primers consells de la seua mare, Sarín Vedrí, dama de les festes en 1987.

En els pròxims dies la Junta Local de Festes donarà a conéixer els noms de les dones que ocuparan la cort d’honor de 2019.

L’alcaldessa d’Almassora ha desitjat a la futura reina “que visca l’experiència amb la intensitat i la complicitat de María Portalés i la seua cort d’honor per a gaudir cada moment únic de les festes i portar ben alt el nom d’Almassora i les seues tradicions per tots els pobles de la província”.

Últimas noticias

Contenido relacionado