sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home per un delicte d’homicidi a Altura

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 18 anys com a suposat autor d’un delicte d’homicidi comés en la localitat d’Altura.

L’actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar arran d’un avís a última hora de la vesprada d’ahir per part del Servei d’Emergències 112, on s’informava que s’havia produït una agressió amb arma blanca en la localitat d’Altura, resultant una persona ferida greu.

Immediatament es van desplaçar al lloc, components de la Guàrdia Civil, Policia Local d’Altura i una dotació del SAMUR, els quals després d’intentar reanimar infructuosament a l’home agredit de 28 anys, van certificar la seua defunció.

Per aquest motiu els guàrdies civils van iniciar actives gestions per a esclarir el succeït, donant com a resultat la ràpida detenció del presumpte autor dels fets i la recuperació, en el domicili d’aquest, de la possible arma homicida.

La hipòtesi més probable apunta a un conflicte laboral com el detonant de l’agressió.
El detingut juntament amb les diligències instruïdes passaran a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 de Segorbe.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de la Policia Judicial de Borriana i de la Guàrdia Civil de Segorbe.

Últimas noticias

Contenido relacionado