sábado, 15 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un home amenaça a un altre amb una agulla de 20 centímetres oxidada

Agents de la Policia Nacional han detingut en l’estació d’autobusos de València a un home de 54 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces de mort i col·locar-li una agulla metàl·lica en el coll a un altre.

Els fets es van produir quan els policies que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091, perquè es dirigiren a l’estació d’autobusos del districte del trànsit on pel que sembla s’estava produint una agressió.

Els agents immediatament van arribar al lloc i van observar a un home molt agitat el qual els diu que minuts abans un altre li havia assaltat dient-li que s’apartara de la seua vista, que no ho volia veure i li havia col·locat una agulla a l’altura del coll, al mateix temps que li seguia dient que li anava a matar.

Els policies van esbrinar que la víctima va aconseguir zafarse, en el moment que el personal de seguretat de l’estació en observar l’escena i va intercedir entre tots dos, mantenint a l’atacant sota vigilància fins a l’arribada dels agents.

Els policies van identificar a l’agressor que davant ells va continuar insultant i amenaçant de mort, per la qual cosa ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado