sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ana Giménez Domingo exaltada Reina Fallera Infantil 2018 de Borriana

Ana Giménez Domingo és exaltada com a Reina Fallera Infantil de Borriana per a 2018, en un acte marcat per l’emotivitat.

El Teatre Payà de Borriana ha acollit per segon dia consecutiu els actes d’Exaltació de les noves Reines Falleres de Borriana per al pròxim 2018. Si en la vesprada nit del dissabte el protagonisme era per a la màxima representant de les pròximes festes josefines, Judit Pesudo, en aquesta ocasió ha sigut la Reina Fallera Infantil, Ana Giménez Domingo qui ha rebut l’afecte i la delicadesa del món faller de la ciutat i dels seus familiars i amistats.
Una vegada més, les traques i coets llançats pocs minuts abans de les cinc i mitja de la vesprada, anunciaven l’arribada d’Ana Giménez i de totes les representants infantils de les 19 comissions falleres de la ciutat. Després de l’atenció als mitjans al costat de l’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i la regidora de Festes i Presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer, Ana ha hagut d’aguantar els nervis. Entre els aplaudiments d’un Teatre Payà que un dia més pràcticament s’havia omplert fins a la bandera, Ana ha fet entrada i ha accedit a l’escenari on ja l’esperava l’Alcaldessa, que li ha imposat la banda amb la qual se l’identificarà com a Reina Fallera Infantil durant tot el pròxim any. A més de la imposició de la insígnia d’Or de la Ciutat, Ana ha pogut escoltar les tendres i delicades paraules d’Ana Baldoví que en el seu moment va ser triada com Mantenidora de l’acte.

Amb alguna que una altra llàgrimam que tan familiars com a falleres infantils han aconseguit dissimular, també ha pujat a l’escenari Silvia Martínez, l’última Reina Infantil que s’ha pogut acomiadar de tot un any de vivències abans de realitzar el traspàs com a Reina Fallera Infantil a Ana Giménez Domingo. A partir de les vuit de la vesprada, el Teatre Payà ha anat apagant les seues llums després d’un cap de setmana molt intens i emotiu, en el qual Borriana ha rendit homenatge i exaltat les bondats de les seues dues noves Reines Falleres, Judit Pesudo i Ana Giménez.

Últimas noticias

Contenido relacionado