03:10 - jueves, 5 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Andrés Campos serà el nou secretari general del PSPV-PSOE Horta Sud

El futur Secretari General ha agraït els suports rebuts i ha convidat a tota la militància a formar part activa del seu equip.

En unes votacions històriques, Andrés Campos ha resultat el candidat guanyador amb 800 vots, a la Secretaria del PSPV-PSOE Horta Sud.

“Gràcies, gràcies a tota la militància socialista de la comarca. Als quals m’han recolzat, per escoltar-me i confiar en mi. Als quals no m’han votat, per venir a exercir el dret al vot, per expressar la seua opinió i amb açò haver fet història”. Així es presentava Campos davant els militants socialistes en esta vesprada de diumenge en la qual, per primera vegada, s’ha decidit per vot directe al màxim representant del socialisme de l’Horta Sud.

El futur Secretari General ha agraït els suports rebuts i ha convidat a tota la militància a formar part activa del seu equip, un equip que qualifica d’integrador, coherent i, abans de res, amb una voluntat clara de dinamitzar la comarca i reforçar la participació activa dels socialistes en cadascuna de les decisions del partit.

“Amb este resultat hem arribat al primer dels nostres objectius, estem només al principi del camí per a fer més comarca, crear més militància”, assegurava Campos en afirmar que ara comença el seu projecte, el de donar forma a totes les propostes que presentava en el seu programa, aquelles que en definitiva porten al socialisme comarcal a ser l’eina per a dur a terme una segona transformació social. Com recordava durant el seu discurs, la revolució de la militància, que començava en el 39è congrés federal, ha arribat a l’Horta Sud.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado