jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Antonio Montiel : “Hem de traslladar la comanda de l’Assemblea al nostre dia a dia”

“Orgullós de la participació de l’assemblea on han participat més de 125.000 persones” Tan entusiasta s’ha manifestat el líder de Podem en la Comunitat Valenciana, que recollia esta participació com una demostració de força assegurant que “no hi ha força en Espanya que mobilitze tanta gent”, comentari que dirigia clarament als populars que en eixe mateix día estaven aclamant a Mariano Rajoy en la Caja Mágica de Madrid.

Montiel ha recollit amb claredat el missatge de l’assemblea “Malgrat els endevins hi ha hagut debat i s’ha discutit per projectes i no per persones i càrrecs. En aquesta Assemblea hem rebut un mandat unànime d’humilitat i unitat. Tots els líders polítics hem de considerar que la unitat és un fet. Podem és un organisme viu, ple d’intel·ligència col·lectiva.”

A més ha manifestat la seua alegria per la força que la Comunitat Valenciana guanya al organisme nacional: “La Comunitat Valenciana pot sentir-se orgullosa per la presència del Consell Estatal. El nostre territori ix reforçat en el Consell Estatal i ara hem de treballar perquè aquest mandat d’humilitat i unitat siga traslladat al dia a dia a la Comunitat Valenciana.”

Últimas noticias

Contenido relacionado