martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un any més la nit de cap d’any s’avança en Nules amb la Clemen Nit

L’alcalde de Nules, David García, ha presentat la programació de ‘Nadals a Nules’.
En primer lloc ha explicat que s’ha realitzat un fullet, que estarà disponible en col·legis, edificis municipals i en la premsa, amb totes les activitats, per a “conjuminar les activitats de totes les regidories en un sol tríptic, i que els veïns s’assabenten de tot”, ha explicat l’alcalde.
La campanya començarà el divendres, amb l’encés de llums i l’arbre, amb tots els comerços de la zona centre implicats, per a fomentar el comerç tradicional, amb aquesta iniciativa “els diners que es gasta en el municipi, es quedarà ací i servirà per a dinamitzar l’economia local”, ha puntualitzat l’alcalde.
El Nadal està basat en la tradició, “són unes festes que no han de perdre l’essència”, i que després d’un gran nombre d’esdeveniments, finalitzarà amb la Cavalcada de Reyes en la plaça Major, on els Reis interactuaran amb els més menuts.
L’Ajuntament habilitarà una carpa en el recinte de festes, per a Nit de Nadal, Nit de cap d’any i el Roscó, perquè” els veïns puguen gaudir d’aquestes festes, sense haver d’eixir del municipi”. Aquesta tindrà calefactores i guarda-roba, a més de barres, que gestionaran les Comissions de Festes de la Ciutat, que utilitzaran tot el que guanyen per a “que els barris de Nules puguen fer millors festes”, ha afegit Garcia.
En la Nit de Nadal, s’obrirà a partir de les 24 hores, amb la festa de la ‘Fàbrica’, en Nit de cap d’any, a les 23.30 hores, perquè els veïns es puguen menjar els raïms i després una orquestra podran música a l’ambient, juntament amb dos DJs de Nules i El dia del Roscó, l’obertura serà a les 24.30 hores, per als reis del Remember.
El dia 30 de desembre, es realitzarà per tercer any consecutiu, ‘la Clemen Nit festa’, la pre nit de cap d’any, la programació de la qual serà variada, primer música llatina, després, Juan Muñoz, amenitzarà la nit amb monologues, a més de realitzar un speaker durant les campanades, i per a finalitzar, actuaran DJs de la ciutat. A més, hi haurà castells inflables i animació perquè els més xicotets també puguen divertir-se.
“A les 24 hores ens prendrem la clemenules, perquè l’important és donar suport al nostre producte”. L’ajuntament repartirà suc de taronja, aigua de València amb la col·laboració de Asonul, i dolços de taronja, elaborats per les ames de casa del municipi.
Per a finalitzar, l’alcalde ha puntualitzat, que el pàrquing estarà llest per a aquestes dates, “hi ha qui no vol que açò passara, perquè no pensen en l’interés general”.

Últimas noticias

Contenido relacionado