sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Aquest es l’itinerari de la cavalcada de Reis Mags 2017 a València

L’operatiu de trànsit per a la Cavalcada de Reis Mags, que se celebra demà, 5 de gener, ja està preparat. El recorregut comença a les 18:00 hores al passeig de l’Albereda, continua pel pont de l’Exposició, Porta de la Mar, carrers del Generals Palanca, del General Tovar, de la Pau i de Sant Vicent Màrtir, i acaba a la plaça de l’Ajuntament.

A partir de les 6:00 del matí i fins a les 22:00 hores de la nit aproximadament, es prohibix estacionar al passeig de l’Albereda entre el Pla del Real i la plaça de Saragossa. Estarà tallat el tram entre el pont del Real i el pont de l’Exposició des de les 8:00 hores per a facilitar la recepció de carrosses. Es mantindrà obert al trànsit el vial de l’Albereda.

Durant la cavalcada es tancaran al trànsit els passos inferiors de la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria (en sentit plaça de Tetuan), el carrer de Sant Vicent Màrtir des de la plaça d’Espanya, Marqués de Sotelo i l’accés al pont de Fusta des del carrer del Guadalaviar, així com els carrers i accessos per on transcorre la desfilada, com es pot veure en el plànol adjunt.

Els carrers aniran obrint-se al trànsit a mesura que avance la desfilada i a criteri de la Policia Local, per la qual cosa es recomana informar-se de la situació dels carrers en temps real a través de l’apartat de mobilitat de l’app València.

Últimas noticias

Contenido relacionado