00:10 - miércoles, 4 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Arrimadas demana a Marí que abandone les Corts

La portaveu de l’Executiva de Ciutadans i líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, ha demanat este dilluns a l’exportaveu en les Corts Valencianes, Alexis Marí, crític amb la direcció del seu partit, que deixe l’acta de diputat que va obtenir en les eleccions autonòmiques del 2015 en concórrer com a candidat de la formació taronja.

“Entenc que puga haver-hi xicotetes discrepàncies”, però “quan un està obertament en contra del que decideixen els afiliats i de la línia (política) que democràticament s’ha triat, crec que l’única cosa que li queda és abandonar els càrrecs públics que en el seu moment va aconseguir defensant les sigles i el programa de Cs”, ha declarat en roda de premsa després de la reunió del Comité Permanent de l’Executiva.

Així ha respost Acostades als atacs que ha dirigit Marí en Twitter al diputat nacional de Ciutadans Toni Cantó i fins i tot al president del partit, Albert Rivera, després que Cantó li convidara a abandonar la formació i renunciar al seu escó si ja no se sentia representat per Cs.

L’exportaveu va ser apartat del càrrec el passat 24 d’abril, després d’expressar la seua disconformitat amb el tracte que havia rebut la seua comunitat autònoma en els Pressupostos Generals de l’Estat del 2017, recolzats per Cs en el Congrés.

No obstant això, Marí ja s’havia distanciat de la direcció del partit amb les seues crítiques a la línia ideològica i estratègica impulsada per Rivera i que va ser aprovada en l’Assemblea General celebrada el febrer passat.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado