domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Artemi Rallo: “El PSOE és l’únic capaç de liderar el canvi a Espanya”

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha celebrat en la seu de Carcaixent el tancament de campanya, en el qual ha sigut el seu últim acte abans de les eleccions generals del pròxim diumenge i després de dues intenses setmanes en les quals els seus candidats han recorregut tota la província a la recerca del suport dels ciutadans.

El cap de llista al Congrés, Artemi Rallo, acompanyat per la resta de la candidatura, i abrigallat per la militància, ha destacat el convenciment que “els socialistes hem demostrat una vegada més que el PSOE és el principal partit d’Espanya, el que està en millors condicions de governar i l’únic capaç de liderar el verdader canvi en el nostre país”.

Així mateix, ha destacat que “ha sigut una gran campanya en la qual els socialistes hem demostrat que seguim sent el partit que té més múscul electoral i que és capaç de connectar més amb la societat. De fet, hem aconseguit créixer en suport dels ciutadans al llarg d’aquestes setmanes”.

El candidat també ha dit que aquesta “ha sigut una campanya intensa a peu de carrer, però també hem organitzat actes que han congregat a molts ciutadans i uns altres més específics amb sectors de diversos àmbits com l’economia, salut, educació, cultura, esport, etc”.

Últimas noticias

Contenido relacionado