15:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Artemi Rallo (PSPV): “El PP ha confós un Govern en funcions amb estar de vacances”

El diputat del PSPV-PSOE per Castelló, Artemi Rallo, ha denunciat aquest matí que “el PP ha confós ser un govern en funcions amb estar de vacances”, davant l’actitud “intolerable que estan demostrant en matèria d’infraestructures”, tals com els retards acumulats en l’execució del Tercer Fil, entre València i Castelló, per a facilitar l’arribada de l’AVE a la capital de la Plana, i la licitació de les obres de la carretera N-232, en el Port de Querol.

Rallo ha assenyalat que el PP “té la responsabilitat de prendre’s de debò a la província de Castelló i ha d’abandonar ja aquesta conducta de menyspreu continuat”. En aquest sentit, també ha criticat la falta de gestos per part del president del PP en la província i responsable de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, el silenci de la qual “demostra la seua submissió al Govern donant l’esquena als ciutadans, als assumptes que els importen i que afecten a la nostra economia”.

El diputat ha anunciat que el Grup Parlamentari Socialista en el Congrés “instarà de forma immediata al Govern de la Nació perquè done una resposta efectiva respecte a la data d’arribada de l’AVE a Castelló i procedisca de forma immediata a la licitació de les obres en el Port del Querol”.

Finalment, Rallo s’ha qüestionat si, a més del Govern d’Espanya, els diputats electes del PP per Castelló “també estan de vacances o es plantegen treballar per la defensa dels interessos dels seus conciutadans i a partir de quan”.

Últimas noticias

Contenido relacionado