martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Arturo León imposa una executiva en CCOO sense veus crítiques

El que només pareixien tensions internes han desembocat en una guerra oberta després que Arturo León imposara una executiva on no s’integrara a cap veu crítica. Quan Arturo León va celebrar el congrés confederal i va col·locar els membres de l’equip ho va fer amb una majoria de només el 55% dels vots.

L’anterior secretari Paco Molina, no va aconseguir organitzar una candidatura de consens i va decidir deixar el repte per al seu successor, que s’ha mostrat implacable a l’hora de formar el seu comité executiu.

Després de les votacions, les tensions entre les dues faccions han anat creixent en les últimes setmanes fins que ahir, Arturo León va comunicar a Jaume Major que confeccionaria una llista amb deu noms del seu equip, segons van explicar fonts dels crítics. No han faltat les crítiques en converses privades de representants d’ambdues faccions. En aquests moments, León té el 55% dels delegats i Major el 45%. Tots dos tenen visions ben diferents de com ha de ser i organitzar-se CC OO-PV.

L’equip d’Arturo León

Arturo León ha nomenat per al seu equip de treball a Ester Calderón, en la secretaria de comunicació; Daniel Patiño, secretaria d’acció sindical; Ana María García, responsable de formació i Ocupació; Rafael Còrdova, responsable d’organització i recursos humans; Mila Cano (salut laboral i medi ambient), Joan Calataiud (secretaria d’Administració i Finances), Inma Martínez (formació sindical i fundacions), Cloti Iborra (secretaria d’igualtat i institucional) i Ana Belén Montero (secretaria de política social i joventut). En les passades tres setmanes l’absència de diàleg entre els dos sectors enfrontats del sindicat ha generat el retard a l’hora de conformar l’òrgan directiu.

Últimas noticias

Contenido relacionado