martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Guàrdia Civil auxilia a dues dones en l’incendi del seu habitatge a Utiel

La Guàrdia Civil d'Utiel ha evacuat a 2 persones d'un incendi provocat per una estufa catalítica.

El dia 20 d’aquest mes sobre les 01.10 hores, quan els agents es trobaven realitzant servei de seguretat ciutadana en la localitat d’Utiel, es va tindre coneixement d’un incendi en un habitatge d’aquesta localitat, trobant-se dues dones, per la qual cosa els agents es dirigeixen ràpidament al lloc.

En arribar al lloc, la patrulla actuant, s’entrevista amb una dona en gran estat de nerviosisme, la qual manifesta que existeix un incendi a l’interior del pis 5, trobant-se en el seu interior dues xiques joves de 26 anys.

En pujar a l’habitatge, els agents observen a les esmentades joves entre un gran núvol de fum, intentant sufocar un incendi, a l’interior del seu habitatge, no arribant a extingir-lo, per la qual cosa es procedeix ràpidament a evacuar-les del lloc, corrent perill la integritat física dels agents actuants, a causa de la perillositat de les flames i el fum existent en el domicili, tenint seriosos problemes per a poder respirar.

Després de ser evacuades les joves a un local pròxim, i observant la tardança de l’equip de bombers, es deixen a les mateixes en companyia de diversos veïns i policia local d’Utiel, tornant la patrulla actuant, novament a l’interior d’aquest habitatge amb la finalitat de descartar l’existència de més persones en el lloc.

Una vegada a l’interior de l’habitatge, s’observa un gran núvol de fum negre tòxica provinent d’una estufa catalítica, la qual es troba en flames juntament amb una bombona, a escassos centímetres del sofà del saló. Per tot això, i en honor d’evitar més danys materials i perill per a terceres persones, els Agents actuants extingeixen el focus de l’incendi emprant per a això l’extintor de dotació existent en el vehicle oficial.

Una vegada extingides les flames de l’incendi es procedeix al tall de gas d’aquesta botella de butà per a la seguretat de l’immoble i a la ventilació d’aquest, havent de fer els agents use de màscares a causa del gran núvol tòxic existent en el lloc.

A l’arribada al lloc l’equip de bombers, juntament amb un camió autobomba i dos vehicles lleugers, són acompanyats pels agents al lloc per a exposar-li el succeït, on comproven l’extinció de l’incendi i la no existència de riscos per a l’immoble, gràcia a la ràpida intervenció dels guàrdies civils es va poder evitar que l’incendi es propagara per la resta de l’edifici.

Després de l’extinció de l’incendi els agents acompanyen a les desallotjades a l’interior del seu habitatge, les quals agraeixen als agents la seua ràpida intervenció per a l’extinció d’aquest, així com haver evitat la mort dels seus dos gats que es trobaven a l’interior del saló on es produeix l’incendi.

Últimas noticias

Contenido relacionado