domingo, 19 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Auxiliada una dona de 95 anys que passe tota la nit a la intempèrie al Puig

Els guàrdies civils van abrigallar a aquesta persona fins que van arribar les assistències mèdiques amb les seues jaquetes per a aconseguir que entrara en calor a causa que tenia signes evidents d’hipotèrmia

La Guàrdia Civil va tenir coneixement al voltant de les 22.30 hores d’ahir dia 8 de desembre de la desaparició d’una dona de 95 anys amb alzheimer en la localitat del Puig.
Immediatament es va engegar un operatiu de cerca format per agents de la Guàrdia Civil de Sagunt pels voltants d’on havia desaparegut.
Després de tota la nit reconeixent la zona i realitzant batudes al voltant de les 8.30 del matí s’ha aconseguit trobar i auxiliar a aquesta dona que estava tombada en un camp de tarongers a una distància d’uns 800 metres d’on li la va veure per última vegada.
Aquesta persona estava desorientada i presentava signes evidents d’hipotèrmia tremolant en tot moment, atés que va passar la nit a la intempèrie, els agents van abrigallar a la dona amb les seues pròpies jaquetes de servei per a aconseguir que entrara en calor fins que arribaren les assistències mèdiques.
Al voltant de les 9.00 s’ha donat per conclòs el rescat d’aquesta persona que va ser traslladada fins a l’Hospital de Sagunt per a rebre assistència medica.
Per tot açò, la Guàrdia Civil recorda, que a través del telèfon 062, s’atendrà directament les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Últimas noticias

Contenido relacionado