lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Avel·lí Corma serà investit Doctor Honoris causa per la Universitat de Cantàbria

El professor Avel·lí Corma serà investit Doctor Honoris causa per la Universitat de Cantàbria en un solemne acte que se celebrarà el dimecres 27 de gener en el Paranimf de la universitat cantabresa, amb la qual el moncofense manté una estreta relació acadèmica i investigadora.

El Consell de Govern i el Claustre de la universitat han acordat concedir a l’il·lustre professor moncofense el grau de Doctor Honoris causa en atenció a l’excel·lència de les seues recerques en el camp de Materials per a Adsorció i Catàlisi, a la seua intensa activitat en l’àmbit de la transferència amb més de 150 patents i un bon nombre de plantes químiques en el món utilitzant la tecnologia i els processos desenvolupats per ell mateix.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós, ha elogiat al professor Avel·lí Corma per aquest nou nomenament acadèmic que se sumisca a una àmplia trajectòria investigadora, acadèmica i humana que li ha fet mereixedor de notables reconeixements públics. “Com a alcalde de Moncofa, és un orgull comptar amb un veí tan il·lustre i de reconeixement internacional, a qui he traslladat les meues felicitacions en nom de tots els seus veïns i veïnes”.

Últimas noticias

Contenido relacionado