sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La banda Taburete, nou confirmat per a l’Arenal Sound 2018 de Borriana

Taburete, la banda liderada per Guillermo Bárcenas i Antón Carreño, és la nova confirmació d'Arenal Sound 2018.

El festival, Arenal Sound de Borriana, afig un nom més a la llista de confirmats per a la seua novena edició. En aquesta ocasió es tracta de Taburete, la banda liderada per Guillermo Bárcenas i Antón Carreño, que s’uneix als ja anunciats anteriorment Dimitri Vegas & Like Mike, Bad Bunny, Lost Frequencies, Dorian, L’Arrel, La M.O.D.A i La Casa Blava entre uns altres.
Taburete ja van estar en el festival fa dues edicions i en l’última van ser al costat de Sandro Àvila per a aparèixer per sorpresa en l’escenari així que, són ja ben coneguts pels sounders. Ara bé, la banda no ha parat de créixer, arribant fins i tot a omplir el Wizink Center i en la novena edició ocuparan un merescut lloc en l’escenari principal d’Arenal Sound.
Ara mateix es troben immersos en plena gira al costat d’Homes G, però no deixen de compondre pel camí per al que serà el seu nou i esperat tercer disc que veurà la llum en 2018.
Les entrades poden ser adquirides des de 60€ (abonament general) i 80€ (abonament VIP) en www.arenalsound.com i www.ticketea.com

Últimas noticias

Contenido relacionado