martes, 25 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La bandera blava oneja un any més en la cala del Moraig del Poble Nou de Benitatxell

A pesar que encara està tancada al públic pels treballs de Costes després del temporal Glòria, des de dimarts la platja ostenta esta ensenya que acredita la qualitat de les aigües, de l'entorn natural i dels seus serveis.

La bandera blava ja oneja en la cala del Moraig del Poble Nou de Benitatxell. A pesar que encara està tancada al públic pels treballs d’adequació que està duent a terme Costes després del temporal Glòria, des del dimarts 9 de juny la platja ostenta esta ensenya que acredita la qualitat de les aigües, de l’entorn natural i dels seus serveis.

El Moraig va obtenir la bandera blava per primera vegada en 2013. Ara, amb l’actuació del Servei Provincial de Costes d’Alacant, l’objectiu és millorar fins i tot més uns estàndards de qualitat que ja són molt alts. Es preveu millorar l’estat de la cala reestructurant i naturalitzant l’entorn amb un nou accés i alguns canvis que garantiran una harmonia entre la platja i l’entorn natural.

Una altra de les prioritats en esta platja ha sigut sempre la de vetlar per la seguretat dels banyistes. El dispositiu de salvament i socorrisme el presta SVS. La cala del Moraig va ser pionera a comptar amb servei d’infermeria.

Estan permanentment coordinats amb la Policia Local i Protecció Civil. A més, este estiu es reforçarà més si cap a les mesures de seguretat davant el nou escenari pel coronavirus.

De moment, es desconeix la data exacta per a la reobertura, però es preveu per al mes de juliol. Amb els primers treballs de Costes, es garantirà l’accés segur a la platja per a este estiu, i després de la temporada es reprendran les labors per a culminar el projecte d’adequació i naturalització.

Últimas noticias

Contenido relacionado