sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Benaguasil desvetla els esbossos dels monuments que plantaran en 2018

La Junta Local Fallera de Benaguasil ha celebrat aquest cap de setmana l’acte de presentació dels esbossos de les comissions falleres de la localitat, el secret millor guardat de les 10 falles que té el municipi.
Un a un van ser desfilant per l’escenari els representants de les comissions per a desvetlar i presentar al públic les falles de cadascun d’ells, podent-se admirar una gran varietat d’estils i temàtiques, tal com es va reflectir en la breu explicació que es va fer d’aquests.
Es tracta del tercer any que s’organitza aquest acte que va comptar amb una gran presència de fallers i veïns que no van voler perdre’s l’oportunitat de conéixer de primera mà els monuments que el pròxim mes de març ompliran els carrers de Benaguasil d’alegria i color. Com tampoc van faltar l’Alcalde i les falleres majors del municipi, Carla i Maria, que al costat de les seues corts d’honor van presidir el que ha sigut el seu primer acte oficial a Benaguasil després de la presentació.
Finalitzat l’acte, el públic va poder acostar-se fins a l’escenari per a veure de prop les propostes que plantaran les comissions falleres.

Últimas noticias

Contenido relacionado