martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Benetússer inicia les falles 2017 amb la tradicional Cridà de les seues falleres majors

Verónica Vicente Bañuls i Naiara Sánchez Flores, falleres Majors de Benetússer van ser les encarregades de fer una crida a tots els veïns des de la balconada de l’Ajuntament anunciant el començament de les falles 2017. Les dues, en un discurs compartit, van coincidir a demanar a tots els fallers de Benetússer que gaudisquen d’aquests dies de pólvora, soroll, música i tradició.

En les seues paraules també va haver-hi un record al nomenament de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco que fan del 2017 un any molt especial per ser el primer des de la condecoració. Tant Verónica com Naiara van reconèixer sentir-se orgulloses de poder representar a la festa en un any tan especial com aquest.

A continuació, es van lliurar les tradicionals fotos de record amb totes les falleres majors de les sis comissions falleres de Benetússer i es va condecorar als fallers amb la màxima distinció de la Junta Local Fallera del municipi, el “bunyol d´or i brillants amb fulles de llorer”. A més, es va inaugurar “l’Exposició del ninot” en el pati de l’edifici consistorial.

Arranca amb la Crida el calendari d’actes programats per la Junta Local Fallera per a la setmana fallera 2017 que tindrà continuïtat el cap de setmana vinent amb la cavalcada del Ninot el dissabte 4 de març a les 19 h i el festival de paelles en la plaça de la Xapa el diumenge 5 de març a partir de les 12 h.

Últimas noticias

Contenido relacionado