sábado, 13 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Benicàssim aposta en Fitur pel turisme familiar i actiu

Llobell ha avançat l’eix de treball que el departament de promoció turística del municipi està desenvolupant per a acudir a la Fira Internacional de Turisme més important d’Espanya com és Fitur i que se celebra en les pròximes setmanes a Madrid. Llobell ha assenyalat que “Benicàssim és una potència turística primordial dins de la província i de la Comunitat, però volem que se’ns valore per tota l’oferta que donem amb excel·lent qualitat. Per açò, sent coneixedors de l’enorme potencial i atractiu que tenim per al turisme familiar, volem traure-li profit com a eix de treball durant aquesta pròxima fira del turisme”.

L’edil de turisme ha repassat algunes de les qualitats més significatives del municipi per a acollir a les famílies. “Tota la nostra oferta turística té el seu propi apartat dirigit al turisme familiar. D’una banda, la gran quantitat d’activitats amb aquest públic com a objectiu, des de l’animació en la platja durant els mesos d’estiu, així com l’oferta de rutes senderistes de baixa dificultat, la nova programació guiada de rutes; les rutes teatralitzades en les viles i per descomptat, els esdeveniments en els quals el públic es consolida com el familiar, bé siga la Belle Epoque, en la qual els xiquets té també una programació especial, el festival de Màgia, Imagina Benicàssim o el nou i de gran èxit Festival de Formigues”.

Elena Llobell ha assenyalat que “fins i tot si observem els grans festivals de música pels quals és conegut el municipi, com el FIB o el Rototom, ens adonem que tots dos tenen programació, passades i accions especials dirigides al públic familiar, amb tallers infantils i zones d’esbarjo per a xiquets de totes les edats, ja que s’ha constatat que molts dels seus assistents acudeixen en companyia dels seus fills”.

Ara l’ajuntament tracta d’aglutinar tota aquesta oferta per a poder-la convertir en un vertader producte de promoció turística que estarà disposat per a Fitur com a llançadora pública d’acció promocional. A més, com ha assenyalat la regidora, “tota aquesta acció serà traslladada als empresaris turístics de la localitat perquè la coneguen, puguen aprofitar-la o fins i tot millorar-la si així ho consideren idoni per a impulsar encara més l’arribada de famílies a estiuejar o passar uns dies durant tot l’any com a destinació turística familiar no solament a l’estiu, sinó també en les èpoques vacacionals dels més xicotets i caps de setmana”.

Últimas noticias

Contenido relacionado