martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Benicàssim destina beques municipals per a la conciliació laboral i familiar

La regidora de Benestar social de Benicàssim, Vanessa Batalla ha animat a les famílies benicenses, “a beneficiar-se de les beques municipals destinades a la conciliació familiar i laboral”. El termini de presentació de sol·licituds acaba el pròxim 17 de novembre i cal lliurar-les en l’oficina del Servei d’Atenció a la Ciutadania.
“Aquestes beques estan destinades a les famílies amb menys recursos i pretenen facilitar a pares i mares, poder seguir treballant amb la garantia que els seus fills reben tots els serveis de cura alimentosa durant la seua jornada escolar”, ha dit Batalla, qui ha informat que l’any passat un total de 23 niñ@s es van veure beneficiats d’aquestes ajudes.
L’ajuntament destinarà enguany un total de 35.000 euros per a aquestes beques que es distribueixen al llarg del curs per a complementar altres ajudes al menjador que imparteix la conselleria. “Són beques pensades per a les famílies amb menys recursos i que al seu torn, els pares i mares necessiten tenir un suport per a poder deixar als seus hij@s en el menjador i poder treballar o desenvolupar altres tasques”.
Les bases i barems que perfilen les ajudes que es concedeixen en aquest concepte es poden consultar a través de la pàgina web municipal. Les ajudes estan dirigides als xiquets i xiquetes en edats compreses entre els 3 i els 11 anys. De fet, com ha assenyalat Batalla, “solament poden accedir a aquestes ajudes els qui hagen aconseguit les beques autonòmiques”.
Com ha informat la regidora de benestar social, “en el passat curs solament es van sol·licitar 23 beques i van ser aprovades totes les sol·licituds que complien amb els requisits de la convocatòria”.

Últimas noticias

Contenido relacionado