sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els veïns de Benicàssim tindran avantatges per assistir als festivals de la localitat

Els veïns de Benicàssim tornen un any més a tenir avantatges per a assistir al primer dels grans festivals que se celebren en la localitat. A partir del pròxim dimecres 21 de febrer i fins al dissabte 24 de febrer, les taquilles del Teatre Municipal Francisco Tárrega s’obriran per al termini de quatre dies de venda d’abonament a empadronats.

Com es van comprometre des de l’organització del festival amb l’alcaldessa, Susana Marqués, l’esdeveniment donarà un tracte prioritari als veïns de la localitat per a fer menys onerosa la seua assistència a aquest esdeveniment que arriba en 2018 a la seua segona edició benicense.

Com han informat des del festival, el preu per entrada per a empadronats serà de 35 euros més despeses de gestió (3,5 euros), mentre que el preu de compra convencional és de 45 euros més despeses.

L’horari de posada a la venda d’aquests abonaments per a empadronats començarà dimecres que ve 21 i dijous 22 de 17.00 a 21.00 hores, el divendres 23 d’11:00 a 15.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores i, el dissabte 24 de febrer, 10:00 a 14.00 hores.
Des de l’organització del festival han avançat que no hi ha contingent per a la venda d’abonaments i que els únics requisits per a aconseguir aquestes entrades especials són, presentar un volant d’empadronament i/o el DNI que acredite que la residència o empadronament és a Benicàssim. Tota la gestió de la venda de l’entrada es realitzarà en el mateix Teatre, per la qual cosa el pagament de l’abonament també es realitzarà in situ.

Cal recordar que el Sansan Festival se celebrarà en el recinte de festivals de Benicàssim entre els dies 29 i 31 de març i que alguns dels seus grups programats en cartell són Lori MeyersSidonie, Ivan Ferreriro o els incombustibles Celtes Curts.

Últimas noticias

Contenido relacionado