L’oposició de Benicàssim pacta un pla alternatiu al PP per als romanents

Ciutadans, soci de govern de Susana Marqués, també es posiciona contra el PP.

620

Els grups de l’oposició a l’Ajuntament de Benicàssim s’han posat d’acord per a demanar a l’alcaldessa, Susana Marqués, que destine els 1,6 milions d’euros dels romanents “a uns projectes diferents dels quals tenia previst”, han coincidit en assenyalar els representants de l’oposició. En una roda de premsa, organitzada en la Diputació de Castelló han explicat les seues propostes per a l’Ajuntament de Benicàssim.

La portaveu de Ciutadans, Cristina Fernández, “no estem d’acord amb la forma en què l’Equip de Govern vol gastar els romanents, ja que no han sigut capaços d’aconseguir un consens amb la resta de les forces polítiques del municipi”:

Entre les propostes que han consensuat els quatre partits, Ciutadans ha proposat, la prolongació de la CV-149, per un valor de 450.000 euros.

El portaveu de Llaura Benicàssim, Manuel Begués, ha explicat que “estem farts que el govern en minoria del PP, siga com una piconadora”, a més ha afegit que “nosaltres hem escoltat als veïns, a diferència de l’equip de govern, que s’omple la boca de projectes i no fan res”.
Begués ha destacat, que la importància de la pista de Skate per a poder practicar totes les disciplines d’aquest esport, per la quantitat de 180.000 euros.

Així mateix ha assenyalat que “els festivals han d’estar, però la tranquil·litat dels veïns també, per això cal col·locar panells acústics”.
També ha explicat que és necessària una platja per a mascotes, “es van recollir signatures i no les han tingudes en compte”.

Miguel Alcalde, portaveu del PSOE, “entenem que el nostre poble està en desgovern i en una paràlisi total” i que “no s’està fent res pels grans tems”, ha assenyalat. “El poc que s’està arreglant a Benicàssim prové de la Generalitat”, ha finalitzat.

Document Oposició Benicàssim
Actualitat Valenciana

Per part seua, Joan Bonet Hancox, el portaveu de Compromís, ha explicat no podíem acceptar una llista tancada de propostes, en alguns casos, absolutament banals, que no beneficiaven a l’interés general.
Davant aquesta “apatia” del PP i ARB, els altres quatre grups amb representació “hem estudiat les necessitats i demandes dels veïns per a prioritzar el que considerem essencial i demanem que el superàvit vaja destinat precisament a això”, ha remarcat el regidor de Compromís.

Així, Compromís ha aconseguit consensuar dues de les quatre propostes que la coalició havia presentat anteriorment: “l’adquisició i adequació de dos habitatges socials i la construcció d’una pista de skate professional”.

Per a concloure, el portaveu de Compromís a Benicàssim ha destacat que “el més important és que hem consensuat la proposta, fins i tot, hem inclòs dues iniciatives que estaven en el llistat del PP i que anem reclamant des de fa molt de temps com són la urbanització dels voltants del tanatori i l’adequació del teatre Municipal, i la llicència d’activitat, que encara no en te”.

Els projectes consensuats pels grups de l’oposició, que es presentara en el pròxim Ple, són:
–Urbanització i il·luminació de l’entorn del tanatori. 34. 000 euros.
–Prolongació CV-149. 450.000 euros.E
–Construcció del Skatepark. 180. 000 euros.
–Butaques i camerinos del Teatre Municipal. 340.000 euros.
–Adquisició i adequació de dos habitatges que passaran a ser habitatges socials. 167.000 euros.
–Delimitació i adequació d’una zona de platges per a mascotes. 5.000 euros.
–Barreres acústiques en el recinte de festivals en la part de l’N-340. 115.000 euros.