L’Equip de Govern de Benicàssim portarà a terme tots els projectes dels partits de l’oposició

En definitiva, com ha informat els dos partits de l'equip de govern, per a agilitar obres, les inversions financerament sostenibles seran 1,6 milions d'euros.

521

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, juntament amb el seu soci de govern d’ARBCarlos Díaz, han presentat una modificació a l’esmena de les propostes de projectes que s’havien de finançar mitjançant el superàvit de l’any passat. L’esmena recull l’execució total de tots els projectes que hi havia presentat el PP i ARB, però també la de tots els projectes de la resta de partits de l’oposició. Marqués ha assenyalat que “quan la voluntat és de consens, això es nota en els fets, sempre vas de cara i informant del que es pot fer tècnicament i de com finançar-ho.

Benicàssim romanents
Actualitat Valenciana

Per això, a pesar que l’oposició va preferir no proposar abans les seues iniciatives, tenint en compte la bona salut municipal, hem decidit tirar avant totes les propostes de tots els grups. A això sí que se li diu consens, a això sí que se li diu treballar per Benicàssim, a això sí que se li diu sumar pels ciutadans”.

 

 

Susana Marqués ha detallat que “aquesta oferta de fer-ho tot és possible perquè, l’equip de govern ha gestionat amb molta cautela l’economia municipal i a més, de saldar el deute que havíem heretat, hem pogut fer un apilament de fons de finançament local que permeten fer totes aquestes obres per als ciutadans”.

Benicàssim romanents
Actualitat Valenciana

En definitiva, com ha informat els dos partits de l’equip de govern, per a agilitar obres, les inversions financerament sostenibles seran 1,6 milions d’euros i es destinaran a acabar el Tanatori amb la urbanització i el projecte elèctric, a construir i acabar la CV-149 completa i a realitzar les millores en el teatre en matèria de seguretat contra incendis.

Després, amb finançament dels romanents de tresoreria, s’escometran la resta de projectes, després d’haver sigut estudiats i quan tinguen els informes pertinents de viabilitat.