sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Benifaió ofereix uns tallers gratuïts de defensa personal per a dones

La formació oferirà, a més de tècniques pràctiques, informació sobre legislació base de defensa personal i psicologia de l’agressor.

L’Ajuntament de Benifaió, a través del Club local Bujin Kan NinpoKai, presentarà demà divendres 15 de desembre a les 19.30 h en el saló d’actes del Consell Agrari Municipal els Tallers gratuïts de defensa personal dirigits a la població femenina.

L’acció formativa, que es desenvoluparà durant el mes de gener en el pavelló municipal de Benifaió a càrrec de l’entrenador Rubén Yago Baltasar, té com a objectiu traslladar a les participants no solament tècniques de defensa per a evitar un robatori o agressió sinó a més transmetre a través d’unitats didàctiques una visió completa sobre el conjunt de variables que entren en el joc de la defensa personal des del punt de vista jurídic i psicològic.

Com assenyalen des del club que impartiran els tallers, la finalitat d’aquest ampli curs és dotar als assistents dels instruments necessaris que els permeten eludir amb èxit situacions de risc que es puguen produir en el carrer, en el treball o en el mateix domicili.

Últimas noticias

Contenido relacionado