jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Beniparrell i Borbotó manen en la categoria femenina de l’Autonòmic de Raspall-Trofeu Diputació

La categoria femenina del Campionat Autonòmic de Raspall-Trofeu Diputació de València està dominada pels equips de Beniparrell i Borbotó, que empaten en la primera plaça de la classificació de la màxima categoria i que han sumat els sis punts disputats. En el cas de l’equip de l’Horta Sud, ha guanyat amb solvència els seus dos enfrontaments davant Montserrat i Moixent, mentre que les xiques de la pedania de València han fet el mateix enfront de l’Alqueria d’Asnar i Tavernes Blanques.

Pel que fa a la categoria masculina, la classificació està liderada pel Xeraco, després de vèncer a l’equip de Planes en el seu trinquet. A pesar que els locals van aconseguir els seus dos primers jocs en la categoria, els actuals subcampions del torneig, Xeraco, van aconseguir la victòria, sumant els tres primers punts en el caseller. El Vilallonga, per la seua banda, que debutava en la competició, ha vençut a casa enfront de l’Oliva, que ha perdut malgrat desplegar un gran joc.

En la divisió de plata van ser Xeraco B i Ontinyent els que guanyaven en les partides de la primera jornada, davant la Valldigna i Alcàntera-Càrcer. D’aquesta manera els vencedors encapçalen ara els seus corresponents grups de competició. Ja en tercera és Bicorb B el que se situa en primer lloc, després d’haver guanyat les seues dues primeres partides davant Alzira i l’Alqueria d’Asnar.

Últimas noticias

Contenido relacionado