jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Benicàssim col·labora en la difusió de les beques Fobesa per a estudiants de l’UJI

Fins al 25 de febrer, aquells estudiants universitaris empadronats a Benicàssim podran presentar les seues candidatures a obtindre aquestes beques per a ajudar-los a finançar els seus estudis.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués ha informat de la col·laboració que l’ajuntament ha oferit tant a la Universitat Jaume I com a Fobesaper a donar la “major difusió possible a les beques que ha impulsat l’empresa local Fobesaper a ajudar els estudiants del municipi a sufragar les despeses dels seus estudis universitaris.”

Marqués ha agraït a l’empresa que, “per quart any consecutiu, continue comprometent-se amb la joventut benicense. Ja que aquesta aposta significa retornar a la societat per a la qual treballen, una part del seu esforç, invertint precisament en el futur, ja que invertir en l’educació de les noves generacions significa invertir en el futur de Benicàssim”.
L’ajuntament dedicarà el màxim esforç en la difusió d’aquestes beques des de les seues oficines d’atenció a la ciutadania, el seu web i xarxes socials, perquè tots aquells interessats a sol·licitar la beca puguen conéixer la informació necessària.

Terminis i condicions 

Les beques FOBESA, amb una durada inicial d’un any, estan dotades amb un pressupost de 22.000 euros per al curs acadèmic 2018-2019. S’atorgaran 10 beques per a l’estudiantat que es matricula per primera en vegada en un curs de Grau de l’UJI i la resta per a persones matriculades en segon curs i posteriors. La convocatòria contempla que la quantia de la beca adjudicada es destine a cobrir totalment o parcialment l’import de la matrícula amb un màxim de 1.000 euros per estudiant.

El termini de sol·licitud de les beques FOBESAes troba actualment obert des d’aquesta setmana i finalitzarà el pròxim 25 de febrer. L’objectiu és ajudar amb el pagament de la matrícula universitària a estudiants de Grau de la Universitat Jaume I (UJI) residents a Benicàssim. Es pot obtindre més informació sobre la sol·licitud de la beca i informació addicional en aquest enllaç:(https://documents.uji.es/alfresco/d/d/workspace/spacesstore/70d478ab-ab2e-4b75-a59d-f9ef1d0adf23/convocatoriafobesaval..pdf?guest=*true)

La iniciativa, desenvolupada per l’empresa benicense i l’UJI amb el suport de l’Ajuntament de Benicàssim, cerca donar suport a universitaris de Benicàssim que per la seua situació econòmica puguen tindre dificultats per a fer front a les taxes universitàries vigents, afavorint la formació de l’estudiantat en la universitat pública de Castelló.

Per a l’adjudicació de la beca FOBESA, cada cas particular serà analitzat per la comissió avaluadora, tenint en compte criteris econòmics i acadèmics, que baremaran un 50% sobre la puntuació màxima final.

Últimas noticias

Contenido relacionado