martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Blanc trencat, el color triat per Sara Larrazábal per al seu espolí

Després de l’Exaltació de Marina Civera i de la seua Cort, hui és el torn de Sara Larrazábal i de les dotze xiquetes que l’acompanyen en el seu regnat.

Daniela, Aroa, Raquel, Daniela, Marta, Zaira, Carla, Adriana, Mimpa, Celia, Laura i Lucía s’han reunit a les portes del domicili de Sara Larrazábal, Fallera Major Infantil de València 2019, per acompanyar-la en un dels dies més especials del seu regnat. Passades les quatre i mitja de la vesprada, la xiqueta va revelar a les desenes de persones que es congregaven a les portes de la seua casa el color del seu espolí oficial que, com es tradició, es manté en secret fins el dia de l’exaltació. El color triat per Sara per a l’espolí proporcionat per Vives i Marí ha sigut, finalment, el blanc trencat.

Abillada amb el seu vestit de valenciana, la xiqueta s’ha dirigit a l’Ajuntament de València, després de rebre una forta ovació dels allà presents. Als peus de l’Ajuntament s’ha reunit amb Pere Fuset, President de Junta Central Fallera, i amb el seu mantenedor, Javier Vilalta, i els tres han pujat al Rolls Royce Phantom III que els conduiria al Palau de la Música.

També han acudit a l’Ajuntament les dotze xiquetes que integren la seua Cort d’Honor, amb l’objectiu de pujar als cotxes clàssics que les transporte, any rere any, al Palau de la Música. Els vehicles han sigut conduïts per membres de l’associació de cotxes de l’Antigor. Els models triats per a traslladar a les components de la Cort d’Honor Infantil han sigut els següents: un Ford A. Sedan de color verd ennegrit (1930); un Citroën 11B, de color blau marí-daurat (1954); un Chevrolet Universal, de color granat (1930); un Studebaker President, de color blau marí (1927); un Pontiac Limousine, de color blanc (1933) i un Ford Model 48 V8, de color beix (1935).

L’arribada de les dotze xiquetes s’ha produït a escassos minuts abans que Sara posara els seus peus sobre la catifa roja que la conduïa al Palau. Totes les xiquetes han format un corredor pel que Sara ha desfilat al ritme de les peces musicals interpretades per la Colla de Tabal i Dolçaina de Junta Central Fallera.

Fotografies: Armando Romero

Últimas noticias

Contenido relacionado