sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ernest Blanch trau una llista integrant a gent de José Benlloch i de Pep Lluís Grau

Avui s’ha celebrat a Almenara, el Tercer Congrés Provincial del PSPV-PSOE de Castelló, a Almenara. L’objectiu principal ha sigut formar la llista de la nova executiva provincial, liderada pel seu Secretari General, Ernest Blanch, per als pròxims quatre anys, a més de fer balanç del mandat del sortint, Francesc Colomer.
La llista està formada per sis sotssecretàries i 60 persones, la primera d’Acció Política i Territorial d’Anna Belén Edo, la segona de Relacions Institucionals de German Renau, la tercera d’Angel Badenas, la quarta de Militància i Drets de Ruth Sanz, la cinquena d’Acció Electoral de Ramón Martínez i la sisena de Preparem el futur de Josep Martí. En aquesta s’ha integrat tant a gent de José Benlloch com de Pep Lluís Grau.
Al començament de l’acte s’ha constituït el Congrés, amb 216 delegats, un 96%.
En primer lloc, Vicente Gil, que ha presidit la taula, ha apuntat que l’objectiu “és eixir reforçat i que la responsabilitat estiga en els òrgans”.
Després ha sigut el moment d’Estibaliz Pérez, edil d’Almenara, amfitriona i Secretaria d’Organització, ha deixat clar que, “ens queda molt treball perquè el 2019 siga socialista”.
Isabel Sabater, secretària provincial, ha fet quatre reflexions, per un costat ha insistit que és “un moment important en l’àmbit provincial”, a més “la província té que ser de color roig en 2019, per això cal ser una pinya amb els Secretaris Generals”, i “exigir a la província de Castelló el projecte de país de Ximo Puig”, i per a finalitzar, “cal treballar amb força”.
La secretària executiva federal, Susana Ros, ha volgut recordar unes paraules del Che Guevara, “la revolució és alguna cosa que es porta en l’ànima i no en la boca per a parlar bé d’ella”. A més, ha sigut molt rotunda, “per a ser socialista, cal ser feminista”.
José Muñoz, Secretari d’Organització dels socialistes valencians, “hem canviat un país corrupte, per un igualitari”. A més ha afegit que “heu ficat en l’avantguarda la democràcia directa i participativa”.
La gestió de l’executiva sortint, liderada per Francesc Colomer s’ha aprovat amb un 62,2% dels vots.
Al voltant de les 12 del migdia Ernest Blanch ha sigut proclamat secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló.
El Congrés ha finalitzat amb el discurs de Ximo Puig, Secretari General del PSPV-PSOE, “Jo crec que estem produint la renovació del PSPV en tots els àmbits i eixe compromís del partit es demostra en tota la societat”. A més ha afegit que, “Jo crec que el treball que ha fet Francesc ha sigut molt important en les comarques, ara estem treballant junts en la Generalitat i creem en la renovació, que s’ha produït democràticament, que continuarà tirant endavant en aquest projecte, que és un transformador i de canvi permanent i Jo crec que Ernest farà el mateix”.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado