14:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Borriana celebra una nova edició de la campanya del Quilo

Aquest dimecres s’ha donat a conèixer la Campanya del Quilo 2015, organitzada pel Centre Juvenil Porta Oberta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Borriana, que es desenvolupa en les proximitats de les dates nadalenques.

L’esdeveniment, que tindrà lloc el proper dissabte 19, ha estat presentat en roda de premsa, per la regidora de Joventut Luisa Monferrer, la presidenta de Càritas Borriana Pilar de Miguel, la coordinadora de l’activitat Sara Granell i el President del Centre Juvenil Salesià Porta Oberta Víctor Pesudo.

Més de 500 joves i 70 monitors realitzaran una recollida d’aliments que seran lliurats a Càritas, que els prepararà en lots per a la seva distribució a més de 300 famílies. L’activitat es realitzarà als matins en els poblats marítims i per la tarda al centre urbà de Borriana.

El Centre Juvenil Porta Oberta, que porta 28 anys col·laborant amb Càritas, confia en l’èxit de la campanya, ja que en les edicions anteriors s’ha comprovat l’enorme grau de solidaritat dels veïns, fins al punt de recollir 7000 kg d’aliments el any passat.

Víctor Pesudo recalca la importància de l’activitat perquè, a més de beneficiar moltes famílies, suposa una magnífica eina educativa per als joves: “podem fomentar valors com la solidaritat, l’esforç i la sensibilització a l’acció social”.
Per la seva banda, la regidora de Joventut, Luisa Monferrer ha destacat i agraït la tasca que realitza l’Associació Juvenil durant tot l’any i ha animat els borrianencs a participar i col·laborar amb la solidaritat de sempre.

Últimas noticias

Contenido relacionado