domingo, 19 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Borriana comença la campanya del quilo

Com cada any, el Centre Juvenil Salesià Porta Oberta s’encarregarà de realitzar la campanya del quilo; una arreplega d’aliments a favor de Càritas, entre les llars de Borriana.

L’arreplega començarà el dia 16 de desembre a les 10.00 hores en els poblats marítims, fins a les 13.30 hores, i posteriorment es realitzarà pel nucli urbà, entre les 15:00 i les 19.00 hores, arreplegant-se aliments no peribles, per a així poder ajudar als més desfavorits.

Davant d’este esdeveniment solidari i tradicional, la regidora de joventut de l’Ajuntament de Borriana, Lluïsa Monferrer ha manifestat el seu reconeixement i gratitud “per la inestimable labor que realitza tots els anys Porta Oberta. Des d’esta regidoria volem mostrar tot el suport a estes activitats en pro dels altres, que defineixen els nostres valors com persones”.

Per la seua banda, l’Alcaldessa  Josep Sanfont ha felicitat igualment al col·lectiu afirmant que “estic convençuda de què els borrianencs participaran com sempre en esta campanya mostrant la seua generositat i solidaritat”

Últimas noticias

Contenido relacionado