lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Borriana intensifica la neteja de carrers i platges per les deixalles de l’Arenal

El regidor de Via Pública i delegat del festival de l'ajuntament, Vicente Aparisi, assegura que ” la neteja dels carrers i places, així com la imatge general de la ciutat és un dels objectius primordials de l'Ajuntament en aquestes dates”.

L’Ajuntament de Borriana ha intensificat la neteja diària dels seus carrers i platges durant estos dies de celebració del festival Arenal Sound.

Així, els serveis de neteja posats en marxa conjuntament i de manera coordinada per l’Ajuntament amb l’empresa de l’Arenal Sound, els serveis municipals de Via Pública i FOBESA treballen de forma diària i continuada per a mantenir en condicions òptimes tant les zones pròximes al festival com els carrers i places.

Segons ha assegurat el regidor de Via Pública i delegat de l’Arenal Sound de l’Ajuntament de Borriana , Vicente Aparisi,” la neteja dels carrers i places, així com la imatge general de la ciutat és un dels objectius primordials de l’Ajuntament en aquestes dates”.

Per això des de l’Ajuntament, ha manifestat, “s’han redoblat esforços i intensificat els treballs durant aquest període especial” perquè es pretén que els carrers de Borriana, però també la platja i els voltants, “estiguen en perfecte estat”.

Últimas noticias

Contenido relacionado