sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Borriana perd una beca per a discapacitats per no convocar-la

Borriana ha tornat a perdre una oportunitat més a les mans dels tres partits que el 13 de juny de 2015 van decidir repartir-se els despatxos del consistori. En aquesta ocasió ha sigut una beca per a discapacitats que dotada en el pressupost de 2017 amb una inversió de 3.000 euros ningú ha aprofitat per a la “incapacitat d’un tripartit a redactar les bases i publicar la convocatòria. Estan més pendents de la foto i el titular que de treballar per a oferir oportunitats als nostres ciutadans”.
Alejandro Clausell, regidor el PP en l’Ajuntament de Borriana, ha lamentat que “els qui haurien de servir als veïns són els qui estan instal·lats en el consistori per a servir-se a ells mateixos”. “Gens podem esperar de qui no té projecte de futur ni altura de mires” i la “pèrdua d’aquesta beca constitueix un fet més que se sumisca a la soga que penja a Borriana des de fa més de dos anys”.

En el pressupost de 2017 figurava una reserva econòmica de 3.000 euros per a convocar una beca dirigida a veïns amb capacitats limitades. “Aquest pròxim dimarts aprovarem el pressupost de 2018 i en ple desembre desconeixem quines han sigut les accions empreses per aquests tres partits per a oferir a Borriana la possibilitat d’aprofitar aquesta beca que estaven pressupostats per a enguany”, ha explicat Clausell.

“A Borriana hi ha tres partits que suposadament van vendre un rescat social que no ha arribat. Però tampoc han generat oportunitats als qui desitjaven trobar una ocupació o, simplement, engegar un projecte”. La pèrdua de la beca “és una mostra més d’aquest desgovern”, que ja en 2015 va començar a donar les seues primeres mostres amb la pèrdua de 18 llocs de treball “per pura incapacitat i desídia”.

I aquest abandó es replica en 2018, ja que si en 2017 han sigut incapaços d’oferir la beca, “el pròxim any ja ni tan sols reserven la partida. Han de pensar que el més assenyat és dedicar aquests diners a altres menesters, com per exemple a pagar les costes del procés judicial en el qual han ficat a Borriana per haver perdut els terrenys de l’Arenal”.

Últimas noticias

Contenido relacionado