domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Borriana prepara un Pla de Reforestació per 2016

Bruno Arnandis, regidor de Medi Ambient ha anunciat que el consistori ha posat aquesta setmana una experiència pilot que ajudarà a definir el Pla de Reforestació que es pretén realitzar en 2016. 

A la zona de l’Arenal, s’han plantat 7 espècies diferents, en funció del criteri marcat pels tècnics especialistes. D’aquestes, tres corresponen a espècies autòctones de pins, i les altres quatre són espècies foranes previsiblement aptes per als sòls pobres i amb aigua salina de la zona. Arnandis ha explicat que “amb aquesta experiència pilot, es pretén comprovar quines espècies s’adapten millor als sòls de la nostra zona”.

El regidor aclareix que “en funció del resultat, es pretén realitzar el Pla de Reforestació de més de 200 arbres per al 2016”.

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, ha manifestat que “és molt important per al desenvolupament sostenible del municipi recuperar espai verd adequat a les condicions del terreny per garantir la seua permanència. Des de l’Acord Per Borriana treballem perquè, en finalitzar la legislatura, es perceba un important canvi en aquest sentit”.

Últimas noticias

Contenido relacionado