jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Incauten 100 quilos de caragols de diferents espècies a Borriana

El Subgrup d’Atenció al Ciutadà de la Policia Autonòmica de la Generalitat ha confiscat 100 quilos de caragols de diferents espècies a cinc persones, de nacionalitat búlgara, que han sigut detingudes al no poder acreditar la procedència legal de la mercaderia.

Els sospitosos circulaven pel carrer Regenta de Borriana, en un vehicle que contenia uns poals de plàstic amb cinc bosses de malla plenes de caragols, alguns dels quals pertanyen a l’espècie ‘Helix aspersa’, i que havien sigut sostrets en paratges naturals de Xest. Els detinguts es disposaven a vendre la mercaderia a un comprador de Borriana, del qual no s’ha pogut obtindre identificació.

Els agents del Subgrup de Medi Ambient de la Policia Autonòmica han retornat els caragols al seu medi natural en diversos punts del parc natural del Desert de les Palmes de Castelló.

Aquesta operació s’emmarca dins dels serveis que realitza el Subgrup d’Atenció al Ciutadà de la Policia Autonòmica, inclosos en el pla de control de la traçabilitat de productes hortofructícoles i la prevenció de robatoris i danys en el camp, així com la vigilància dels paratges naturals protegits i conservació de fauna i flora.

Últimas noticias

Contenido relacionado