Carrasco: “la postura del sector és contrària a la implantació de la taxa turística”

El Grup Municipal Popular portarà de nou al Ple la taxa turística perquè l'alcaldessa es posicione.

749

El Grup Municipal Popular portarà de nou al Ple la taxa turística perquè l’alcaldessa es posicione, ja que una part d’aquest impost l’haurà de fixar l’Ajuntament. Així ho arreplega la proposta de Podemos, que exigeix la implantació d’aquesta taxa en tota la Comunitat.
La portaveu popular, Begoña Carrasco, que ha mantingut avui una reunió amb Carlos Escorihuela, president de l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Castelló (ASHOTUR), explica que “la postura del sector és contrària a la implantació d’aquesta taxa, perquè el que necessita Castelló és una aposta decidida pel turisme i crear llocs de treball”.
“Si el que volem és portar turistes a les nostres platges, les millors de tota la província, i aconseguir desestacionalitzar per a treballar tot l’any, és contraproduent gravar amb impostos als qui ens visiten, més del 30% és turisme valencià. ASHOTUR creu que la taxa turística espantarà els potencials clients que optaran per altres destinacions, perjudicant seriosament a tots els agents que viuen del turisme”, explica la popular
“Des d’ASHOTUR ens traslladen la necessitat d’incorporar en el PGOU solc terciari per a poder construir hotels enfront de la costa. Una aposta decidida pel turisme requereix més oferta hotelera de la qual hi ha actualment a Castelló”, finalitza Carrasco.