sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Carrasco (PP): “El bipartit dóna l’esquena al sector turístic en un moment crucial amb l’aeroport i l’arribada de l’AVE”

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha denunciat avui que l’equip de govern bipartit “està donant l’esquena al turisme en un moment crucial per al sector després de l’engegada de l’aeroport i la imminent arribada de l’AVE”.
Els populars han fet aquesta valoració després de constatar “la congelació del pressupost del Patronat de Turisme per a 2016 xifrat en poc més d’1 milió d’euros quan s’estan batent rècords d’ocupació i despesa turística”. Avui precisament arranca un pont festiu amb una previsió d’ocupació molt elevada gràcies també a la celebració de la marató que “va impulsar l’anterior govern del PP com a esdeveniment esportiu de primera magnitud també per a l’atracció de turistes”.
Per a la portaveu del PP “Castelló viu el millor moment de la seua història des del punt de vista turístic gràcies a les infraestructures projectades i engegades per governs populars” pel que “és una llàstima que l’esquerra no sàpia aprofitar aquests nous recursos per a impulsar l’arribada de turistes”. Així, Carrasco apunta a la inexistència en el Pressupost del Patronat de Turisme per a 2016 “de les accions de promoció turística i l’estratègia que acordem a través d’una moció tots els grups polítics en el Ple de l’Ajuntament”. “L’aposta pel turisme és fonamental i l’impuls a aquest sector ha de ser una prioritat per a l’executiu i no els pàrquings d’autocaravanes que és l’única proposta en matèria turística que han fet en 6 mesos”.

Últimas noticias

Contenido relacionado