viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un cartell d’excepció per a la III Setmana Tàrrega de Vila-real

Aquest esdeveniment tindrà lloc entre els dies 7 i 13 de desembre.

Avui s’han presentat les activitats i concerts que es realitzaran durant la III Setmana Tàrrega, set dies dedicats a homenatjar al cèlebre guitarrista i compositor vila-realenc, coincidint amb el 106é aniversari de la seua mort.

El regidor de Cultura, Eduardo Pérez, ha explicat que “Vila-real té el privilegi de ser el bressol d’aquest importantíssim guitarrista”. Per açò, “i per a demostrar al món el que suposa la seua figura”, s’ha organitzat un concert inaugural de la III Setmana Tàrrega, que tindrà lloc a la Casa dels Mundina i que interpretaran guitarristes de primer nivell, com Elena Lapuerta, Ana Archilés i David Eres Brun.

Entre els dies 9 i 12 de desembre, els concerts es desplaçaran als tres instituts d’educació secundària de Vila-real, on, d’una forma didàctica, acostaran als més joves de la ciutat al reconegut compositor. El dissabte 12 s’oferirà una masterclass, que tindrà lloc a la Fundació Caixa Rural, de 10.00 a 14.00 hores, amb els experts Sadahiro Otani, David Eres i Manel García. Una sessió que es repetirà el diumenge 13, de 10.00 a 12.00 hores, a la Casa dels Mundina, a càrrec dels mateixos autors, amb el jove francés Thibaut García. Mitja hora després, se celebrarà el concert de clausura, al mateix lloc, amb les interpretacions del japonès Sadahiro Otani i Manel García.

La jornada més important serà la del dissabte, a les 20.30 hores, moment en el qual l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltran Moner acollirà la Gala Tàrrega, en la qual Sadahiro Otani, Thibaut García i Manel García interpretaran, juntament amb l’Orquestra de Pols i Pua Francesc Tàrrega, l’Escola de la Coral Sant Jaume i el grup de cambra de la Unió Musical La Lira les principals peces musicals del vila-realenc.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado