17:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Casanova (PP): “Climent ha generat enfrontaments i malestar en tots els sectors de la seua competència”

El portaveu d’Indústria del Grup Popular en Les Corts, Vicente Casanova, ha assenyalat avui que “Climent porta 18 mesos generant enfrontaments i malestar en tots els sectors de la seua competència. I ací segueix, embolic després d’embolic, pontificant sobre un supòsit nou model productiu al qual augura 30 anys per a aconseguir-ho. Esperem que es marxe prompte a casa i que deixe de marejar als uns i els altres com més prompte millor. És evident que el càrrec li ve molt gran”.
Casanova ha realitzat aquestes declaracions en una roda de premsa conjunta celebrada aquest matí en Les Corts per a denunciar la gestió de Climent en indústria, comerç i innovació.

Vicente Casanova ha denunciat que “la gran majoria de comarques s’han quedat sense ajudes per a la industrialització i modernització dels polígons industrials” i ha explicat que “tan sols tres comarques opten a 9,9 milions d’euros (l’Alcoiá, el Comtat i la Vall d’Albaida) i altres tres a 2,2 milions (Els Ports/Maestrat, La Safor i la Vega Baixa). Les restants es queden fora. Climent ha creat conflictes i ha enfrontat comarques amb les seues ajudes arbitràries. Evita que qualsevol polígon de qualsevol comarca puga tenir les mateixes oportunitats. Climent haurà de donar explicacions als alcaldes de les restants comarques de les raons per les quals els exclouen d’aquestes ajudes. Resulta sospitós que les comarques agraciades siguen les del President Puig, o la del propi Conseller Climent. Seria impresentable que els “mèrits” estigueren basats en el lloc de naixement o per on viuen els qui ens governen”.

Vicente Casanova també ha denunciat “greuges comparatius en les ajudes a política industrial” doncs “estableixen una sèrie d’ajudes a alguns sectors productius, tornant a caure, com en 2016, en l’arbitrarietat i, sobretot, deixant fora d’aquestes ajudes a importants sectors industrials”.

Així mateix, el portaveu popular d’Indústria ha manifestat que “2016 ha sigut un any en blanc en matèria d’indústria i energia per la paràlisi de la conselleria doncs hi ha 28 línies d’ajudes que no han sigut publicades o s’han fet vesprada pel que no s’han pogut executar” i ha recordat “la paupèrrima execució de les partides de l’any 2016, un 8,3% a 30 de setembre, que ha donat com a resultat que enguany haja quedat literalment en blanc doncs pràcticament solament han pagat les nòmines”.

Últimas noticias

Contenido relacionado