sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló destinarà 70.000 € a projectes d’educació i sensibilització social d’ONG

L’Ajuntament de Castelló destinarà un total de 70.000 euros a programes de Cooperació al Desenvolupament per a cofinançar projectes d’educació per al desenvolupament i de sensibilització social en països empobrits duts a terme per organitzacions no governamentals (ONG).

Així ho ha ressaltat el regidor de Benestar Social, Dependència i Joventut, José Luis López, qui ha ratificat “el compromís de l’Ajuntament de Castelló amb una àrea de summa importància per a promoure el progrés econòmic i social d’aquelles zones del planeta on les desigualtats són més visibles”.

El regidor ha manifestat que “tots hem d’aportar el nostre granit d’arena en l’erradicació de la pobresa que existeix en aquests països i per açò des del Govern municipal seguirem recolzant projectes d’educació i sensibilització”.

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat aquesta setmana les noves convocatòries d’ajudes a fi de subvencionar un total de deu projectes i amb la finalitat d’aconseguir una major redistribució de les subvencions es limitarà a un projecte subvencionat per ONG sol·licitant.

D’aquesta manera, els projectes que es presenten en l’àmbit de l’educació per al desenvolupament hauran de dirigir-se a accions destinades a comprendre les desigualtats socials mundials, les seues causes i conseqüències, a partir de propostes formatives dirigides a públics concrets i amb una visió crítica que puga promoure un canvi d’actituds.

Quant als programes en matèria de sensibilització social, les iniciatives hauran d’estar enfocades a la conscienciació sobre les situacions de desigualtat dels països empobrits i la seua interdependència amb la realitat dels països del Nord, principalment en els sectors més vulnerables de la població, en particular la infància i joventut, dona, comunitats indígenes, persones refugiades, desplaçades i retornades. També s’orientaran a difondre els Objectius de Desenvolupament Sostenible continguts en l’Agenda 2030.

Últimas noticias

Contenido relacionado