viernes, 14 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló inicia una nova edició del Pintaescola amb ‘Dotze artistes, dotze escoles’

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Enric Porcar, ha engegat un any més la iniciativa del Pintaescola amb el projecte ‘12 artistes 12 escoles’, baix el comissariat de David Ruiz i el lema ‘L’educació és la ferramenta més poderosa per canviar el món’, i que s’inicia hui mateix. El projecte, que pretén apropar el món del grafiti i de la pintura mural a les escoles de la ciutat i amb aquesta nova edició ja seran 30 centres educatius els que compten amb un disseny a les seues instal·lacions.

Els murals es desenvoluparan entre les dues primeres setmanes d’abril en dos torns per als diferents centres. Del dia 1 al 5 d’abril el CEIP Bernat Artola estarà l’artista Escif, en el CEIP Blasco Ibáñez trobarem a Fascim, en el CEIP Cervantes a Musa – Harrybones, al CEIP Tombatossals li donarà una pinzellada de color l’artista Ozzy, i finalment, serà l’artista Toner qui decorarà el CEIP L’illa.

Durant la segona setmana, del 8 al 12 d’abril, Demsky s’instal·larà al CFPA Pascual i Tirado, en l’EEI Mar de Somnis s’encarregarà del disseny l’artista Smithe, pel que fa al CEIP Gaeta Huguet, Mankey li posarà el color. D’altra banda, en el CEIP Carles Selma s’encarregarà Fatima de Juan i en el CEIP Sant Agustí estarà Gracia de Juan, per acabar, el CEIP Mestre Canós lluirà l’art de Yksuhc Juan.

Últimas noticias

Contenido relacionado