17:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló es promociona com a destí per al turisme europeu d’autocaravanes en Fitur

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora de Turisme, Patricia Puerta, han aprofitat la seua presència en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) per a presentar als representants de la Plataforma d’Autocaravanes Autònoma (PACA) el nou pàrquing d’autocaravanes que va a construir l’ajuntament al costat del Planetari, en la platja del Pinar.

Marco i Porta es van reunir el president de la PACA, Miguel Ríos Beltrán, per a explicar els detalls d’aquesta nova àrea, que suposarà una inversió de 47.000 euros. El pàrquing ocupa una superfície de dues mil metres quadrats en la qual s’habilitaran 19 places per a autocaravanes a més d’altres dotacions com a zones de neteja, dotació d’aigües potables, etcètera.

L’alcaldessa ha explicat que “aquest projecte suposa una aposta per un tipus de turisme al que fins ara no se li havia parat esment. Castelló se situarà en el mapa europeu de l’autocaravanisme amb un pàrquing que, a més, es troba en un emplaçament excepcional com és la platja del Pinar, al costat d’un recurs cultural i turístic com el Planetari”.

Marco ha explicat que aquest tipus d’actuacions també van encaminades a desestacionalitzar l’oferta ja que els autocaravanistws podran visitar-nos durant tot l’any i ha destacat que aquest tipus de turisme “genera un important impacte econòmic en el comerç local perquè consumeix en aquests establiments”.

Per la seua banda, Miguel Ríos ha valorat de forma molt positiva l’aposta de Castelló ciutat pel turisme d’autocaravanes i ha recordat que “milers de autocaravanistes creuen la frontera cada any per a vindre a Espanya. Països com Alemanya, Itàlia, França o Gran Bretanya tenen una important tradició autocaravanista, una modalitat en alça que pot aportar-nos turisme pràcticament tot l’any”.

Per a finalitzar, l’alcaldessa ha afegit que “les nostres platges, el Grau i tota la ciutat de Castelló tenen un ampli potencial turístic que hem de saber aprofitar amb criteris de sostenibilitat ambiental i social i cuidant la qualitat de l’oferta de productes i serveis des d’una perspectiva global”

Últimas noticias

Contenido relacionado