sábado, 13 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló, premiada per l’organització del Campionat d’Espanya Absolut d’Atletisme

El regidor d’Esports, Enric Porcar, va assistir ahir per la nit a la XXI Gala de l’Atletisme Español, organitzada per la Real Federació Espanyola d’Atletisme i celebrada a l’Auditórium Alfredo Goyeneche del Comité Olímpic Español a Madrid.

Porcar va participar en la gala representant a l’Ajuntament de Castelló com a institució premiada per l’excel·lent organització del passat Campionat d’Espanya Absolut d’Atletisme, la seu del qual van ser les instal·lacions esportives del Gaetà Huguet castellonenc entre l’1 i el 2 d’agost de 2015, i per la seua gran contribució al Campionat d’Espanya en els últims anys.

La gran festa anual de l’atletisme espanyol va comptar amb una àmplia llista de premiats que va superar, en aquesta ocasió, el centenar de guardonats. En el cas castellonenc, entre els reconeixements atorgats a l’Ajuntament, al Club d’Atletisme Platges de Castelló, als esportistes i als jutges, la representació de Castelló tornava a casa amb un total de 15 trofeus i reconeixements.

Així, el Club d’Atletisme Platges de Castelló va ser reconegut amb quatre guardons: al millor club masculí, al millor club conjunt, al Campió d’Europa de Clubs Junior Masculins i al Campió d’Europa de Clubs Masculins. En la secció d’atletes, Pablo Torrijos va ser un dels atletes més guardonats amb fins a tres reconeixements: per ser un dels quatre finalistes al premi d’atleta de l’any, per batre el record d’Espanya de triple salt, i per la seua plata en el Campionat d’Europa de pista coberta.

També en la secció d’atletes van ser premiats Álvaro Martín, que va aconseguir una plata en 20 quilòmetres marxa i Jorge Ureña per la seua plata en la modalitat de Decathlon, tots dos van aconseguir les medalles en el Campionat d’Europa sub 23 celebrat a Tallin. Quant a fèmines, les reconegudes van ser Lidia Sánchez-Puebla per la seua plata de marxa en ruta en la Copa d’Europa formant part de la selecció espanyola júnior, i Julia Takacs per la seua medalla d’or en el Campionat d’Europa sub 23 de l’any 2011.

L’entrenadora del Platges, Manoli Alonso, va ser premiada amb dos reconeixements, com a entrenadora revelació i amb el Premi European Athletics (atorgat per l’Associació Europea d’Atletisme). En categoria de jutges, es va reconèixer a Vicente Ferrando, de la Vall d’Uixó, com a millor jutge.

Últimas noticias

Contenido relacionado